STAMPPOTTENIER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1661 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Stamppottenier. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 21:28 Ik schrijf dit met een gemixed gevoel, want de reviews hieronder zijn goed. Eten zou er om 19.15 zijn maar was er uiteindelijk pas rond 19.50, geen bericht of iets dergelijks. Eten stonk ook naar rook. Direct de prullenbak in, dit mag niet gebeuren.
11 jul 2024 om 23:34 Heerlijk eten en goede bezorging
10 jul 2024 om 18:55 Super slechte eten, eten was niet te vreten. En me eten en drinken en heel die zak ruikt naar rook. Aangegeven aan het restaurant super grote bek gekregen. Ik zou hier niet bestellen!
2 jul 2024 om 20:06 We wilden het om 17:00 hebben was er om 10 voor 18:00 top. Het was prima en het was nog heet.
11 jun 2024 om 22:07 Weer lekker gegeten super voor mij een dikke 10 waard
8 jun 2024 om 20:38 Heeft ons heerlijk gesmaakt! Snel en vriendelijk bezorgd :)
6 jun 2024 om 21:42 Was lekker en goed super
1 jun 2024 om 19:02 Was heerlijk
31 mei 2024 om 22:39 ER ZATEN VEEL HARDE STUKJES IN DE AARDAPPELPUREE. HET MOET VEEL FIJNER.
16 mei 2024 om 12:50 Was heerlijk lekker één echte aanrader
3 mei 2024 om 5:44 Lekker, precies op tijd en duidelijk met aandacht gemaakt. Jammer dat wij een worst kregen ipv een gehaktbal. Voor gekozen toch maar lekker op te eten (worst was wel wat droog). De slavink was fantastisch (die hadden wij wel besteld).
26 apr 2024 om 21:31 Leuk initiatief, een bezorgtent met stamppot. Lekker gegeten en bezorging binnen de aangegeven tijd. Goeie porties ook, na deze maaltijd kun je wel weer even vooruit.